uFeel.me
Проклет бъди!
Автор: VZ_Dobreva,  27 юли 2011 г. в 23:57 ч.
прочити: 262

Проклета да съм, ако още те сънувам.

Проклета да съм, ако името ти отново изрека.

Проклета да съм, цял живот да страдам,

ако от днес не те намразя.

Проклета да бъде и тази,

дето те обича.

Проклет да си и ти.

Проклинам твоите две ръце и две очи,

винаги да усещат любовта ми.

Проклинам и твоите мисли,

спокойствие да не намират.

Душа да береш, сърцето ти да гасне,

цял живот щастие да не срещаш.

Проклинам те вовеки, и в гроба дори.

Да потънеш сам в земята,

от ада спасение да търсиш.

И всеки, който днес чете това, повтаря клетвата ми, сеща болката и омразата ми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me