uFeel.me
Продължавам
Автор: massacar,  13 януари 2010 г. в 13:13 ч.
прочити: 338
Продължавам без теб,
макар и трудно да е.

Сърцето умори се, да
страда по изгубена любов.

И не връщай се. НЕ!
Той не иска вече, лъжите
безкрайни в моногамия,
превърнаха се те.

И все страда ли страда,
между две гърди мъжки,
от любов подир теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me