uFeel.me
Прочетена книга
Автор: Pipii,  5 юни 2012 г. в 18:15 ч.
прочити: 370
Бях в живота ти приказка,
докато не я прочете ти,
докато листата не прелисти,
за да откриеш други две съдби.
Захвърли книгата във дъното
на твоята прокълната душа,
остави я да пожълтява и да тъне,
непипана от твоята ръка.
Аз исках да те завладея и превърна
във принца - главния герой,
във мене да живееш и изпълваш
безцветните ми страници във розов зной.
Кориците ми може да са черно - бели
но вътре ми е цялата душа,
душа способна да побере
в две приказки - съдбите ни и любовта.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me