uFeel.me
Пробуждане
Автор: nevermind,  28 ноември 2009 г. в 12:37 ч.
прочити: 228
 Някой на пиано свири
 в гората през нощта.
 Сладки звуци през деня се крили -
 рожби на страстта.
 Диви, неопитомени
 дразнят сетивата -
 очи към небето устремени
 търсят светлината.
 През клони и храсти
 изминаваш пътя труден.
 Жаден ти за страсти -
 вечно спал, сега разбуден
 забравяш ти страха
 и самотното пиано търсиш
 нейде там в мрака.
 От задръжките да се отърсиш -
 намери какво те чака!
 Пианото за тебе свири -
 за да те призове.
 Звуци в мрака те открили -
 ключ към твоето сърце...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me