uFeel.me
Пробуждане (Silviya_Markela & CAMCOH)
Автор: CAMCOH,  21 март 2011 г. в 19:21 ч.
прочити: 505

(Silviya_Markela & CAMCOH)

Под пръстите ти оживява

всяка моя фибра, клетка

до вчера спали още

своя девствен сън.


По тебе свиря с ноти на поет

една мелодия хилядолетия стара,

в която всичките звезди безчет

в очите ни за миг се отразяват.


Под устните ти пламва

за нов живот родена

закипялата ми кръв,

загубила покой вовек.


По кожата ти ставам на целувки,

по устните ти се превръщам в мед;

в очите ти са грейнали светулки,

когато се прегръщаш в мен.


Душата ми се укротява тиха,

прегърнала се в твоята;

и вече не съм половинка -

едно цяло сме двамата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me