uFeel.me
Призрак
Автор: krasi64,  2 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 489
На С.М-А.

Потрепервайки в тъмното с плахи очи
се опитвам да видя кой прекъсна съня ми.
Изплувал във мрака пак тоз призрак мълчи,
протягайки хищни ръце към мечтите ми.

От страх аз скован да го прогоня не мога,
с поглед зловещ дъхът ми изгаря, тъй както пожар.
Но със сетни сили прошепвам молитви към Бога -
"Дано всичко това пак е просто кошмар!"

К.А.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me