uFeel.me
Призова ме
Автор: nerina,  31 януари 2013 г. в 08:15 ч.
прочити: 362
Защото съм дивата Богиня
и с мъжка сила ме призова,
ще се запаля в тебе жива
не ме е страх да изгоря.

Ще приютя твоите стихии,
в обятията си нежни ще те укротя,
ще лудувам после на вси светии
с теб ще правим чудеса.

Поеми въздишката ми бяла,
пренеси ме в твоя собствен свят
и цялата с обич облечи ме,
две сърца в едно туптят. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me