uFeel.me
Признавам
Автор: dizel4eto__f,  7 август 2011 г. в 16:01 ч.
прочити: 264
Това, че пред теб мълча...
не означава, че нямам какво да ти кажа.
Това,че пред теб не плача...
не означава, че нямам сълзи.
Това, че си тръгвам без да се обърна...
не ме прави по-силна.
Това, че не търся твоите устни...
не означава, че не искам да умра върху тях.
Когато мълча пред теб, знай че вътршно крещя
и се моля да ме чуеш.
Когато пред теб не плача, знай че бързам да си тръгна
...без да се обърна...
за да не видиш реките, които очите ми ти подаряват.
Когато не се доближавам да те целуна, знай че ме е страх.
...и от думите,
...и от сълзите...
...и от това да се обърна!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me