uFeel.me
Признание
Автор: pyfi,  4 декември 2009 г. в 13:35 ч.
прочити: 326
Търсих те...
И в призрачните води на реката
поспряла за миг да почине.
Търсих те...
И в зеления цвят на тревата,
тихо шепнеща твоето име.

Питах...
Разпитвах за тебе навсякъде,
и вятъра гонех с усмивка.
Питах...
И страдах понякога
от самотата, която притиска.

Виждах те...
И в синия цвят на небето
което твоите очи рисува.
Виждах те...
И в златните лъчи на слънцето,
което в косите ти танцува.

Търсих те...
А ти си бил до мен безгласен,
живеели сме на една земя.
Търсих те...
А когато ненадейно те намерих
на друга ти дарил бе любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me