uFeel.me
Признание
Автор: kontra56,  12 януари 2009 г. в 22:37 ч.
прочити: 367

Обичам те, обичаш ли ме ти?
Прости. Дори и да боли,
сърцето ми от своето изтръгни..
ала винаги помни, че го казах през сълзи,
това, което нивга не призна,
това което с теб ни разпиля.
Аз го казвам и сега, обичам те.
Тихо се стопявам в тежка мъка...
но никога при теб не ще се върна,
защото мене вече друг прегърна
.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me