uFeel.me
Признание
Автор: stihopletec,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 539
Очите ти са като небето
безбрежно сини и дълбоки.
И взира се в тях момчето,
чиито поглед за любов говори.
А там не може да открие
мечта, надежда или тайна.
Там има радост от живота
ефирна, нежна и омайна.
...
има акростих за не забелязалите :)))

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me