uFeel.me
Признание
Автор: voda,  9 октомври 2012 г. в 00:12 ч.
прочити: 335
От стари времена, (за чест и слава),
по някакъв неотменим закон,
везната все към тебе натежава -
все ти товара мъкнеш. Както кон.

\"Естествено е!\" - казваш и ми смигаш.
Но в мен се трупа тежест от вина,
че няма никога да те настигна,
ще бъда вечно слабата жена.

И колкото да слагам на везните,
те няма да се наклонят към мен.
Оставам си завинаги длъжница.
Дано поне да радвам твоя ден!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me