uFeel.me
Признание
Автор: sandraaleksieva,  4 ноември 2011 г. в 00:53 ч.
прочити: 231
Да признаят те двама не могат,
че са сбъркали в много неща,
че са тръгнали в грешна посока,
че са глупави малки деца.


Да си кажат \"Обичам те!\" вече
е въпрос на достойнство и чест,
а как искат да бъде далече
този плах, съживителен жест.

Да признаят \"Обичам!\" е повод
да се върнат години назад,
да поправят отминало \"Сбогом!\",
да избягат от днешния ад. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me