uFeel.me
Признание
Автор: arwen,  25 април 2010 г. в 17:09 ч.
прочити: 340

Няма да се моля. Непростимо е.

Вече се пречистих във дъжда.

Полетях и знам какво е истина.

Ти ми я показваше в нощта.


Болката отмира заедно с времето.

Тъжно ми е просто по душа.

Ще се подредя отново, но в сърцето ми

Няма място повече за любовта.


Никога недей забравя

Устните ми дето те целуваха

Вярвай ми със теб ще са до края.

Искаш или не-така е писано.


И не ме търси, недей зова ме.

Мен ме няма вече...

Като пясък съм,

Който стискаш във ръката си.

Но изтича безвъзвратно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me