uFeel.me
Приз
Автор: pavli,  28 септември 2011 г. в 13:04 ч.
прочити: 1322

 

Когато ти ме пожелаваш,
получаваш тайни напътствия...
Всяка своя мисъл украсяваш
с моето вярно присъствие…

И така - до нашата среща -
сънувана, чакана, трепетна…
Нищо, че вятърът е насрещен
и стъпката - непремерена!

„Овладявай стихията!” е девизът.
И няма проблем без решение…
Съвсем заслужен е призът.
И той е - моето вдъхновение!


                                 © Павлина Петрова

                                 \"Изплетени пътеки\" - 2008
             

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me