uFeel.me
Притихнала сълза
Автор: Шкафчето,  22 октомври 2010 г. в 17:26 ч.
прочити: 512
Погледнах в очите ти красиви
и там открих притихнала сълза,
останала единствена от много -
проляти за несбъдната мечта.

Лицето ти усмихнато уж беше.
но прочетох в него твоята тъга.
Сърцето чух и него го болеше -
загубило бе скоро любовта.

Съдбата зла те беше навестила
и без да пита - грабнала бе обичта.
Сега самотна, свита и без сила
таиш последната останала сълза.


2010-10-22

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me