uFeel.me
Притаила дъх мълчиш
Автор: deyan_sashev,  26 март 2010 г. в 10:19 ч.
прочити: 235
Притаила дъх мълчиш
Виждам аз усмивката прекрасна
С цялото си тяло ти блестиш
Забравила обидата ужасна

Голото ти тяло ми говори
То желае ме, крещи
За нова ласка то ме моли
С нежни жестове мълви

И легнала до мен трепериш
Гледаш ме
Не знам защо. Кажи!
В мен ли нещо искаш да намериш
Или го търсиш в тебе с моите очи.

\"Бъди там, където е душата ти, 
но най-завинаги, бъди там,
където е тялото ти.\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me