uFeel.me
Пристан
Автор: voda,  10 юли 2011 г. в 07:29 ч.
прочити: 234
Ти пак си тук –

със още нови рани.

Очите ти – море от  самота.

За кой ли път си тичал до безкрая –

след някаква измамна красота?!


А аз съм ти

единственият  пристан,

където стихват всички ветрове.

Изпращам те, посрещам те,

не питам...

Но ти си сляп

за всяка болка в мен.



Поискаш ли звезди,

небе ти ставам;

на път ли тръгнеш.

аз съм хоризонт.

И толкова.

Не стигнах до душата ти,

макар че носех

тонове любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me