uFeel.me
Пришелец
Автор: dancho,  29 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 302
Едно сърце самотно чака
да срещне нежност,доброта,
потънало само във мрака
копнее то за любовта.
Любов чиста неподправена,
но къде ли днес си ти?
Главата ми е пак замаяна,
една мисъл в нея се таи:
Остана ли в света огромен
тоз звезден пришелец
или превърнал се е в спомен
и заглъхва благия му тих гласец?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me