uFeel.me
Приседни до мен
Автор: maggi4ka,  20 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 345

Когато те обичам, съм щастлива!

Когато ме погледнеш, чувствам се жена!

Когато се усмихнеш, аз съм жива!

Когато ме прегърнеш се разтапям като шоколад!!!

Когато си до мене, аз съм силна!

Когато ти си тъжен - аз тъжа!

Когато си отиваш аз умирам...

Когато се завърнеш, пак съм АЗ!

Когато нямам сили да заплача,

когато нямам смелост пак да продължа,

ела при мене тихо в мрака,

ела и приседни до мен в нощта.

Недей да ми говориш,

просто прегърни ме!

Недей да съжаляваш, че не мога да съм с теб..

Недей да мислиш пак за него и за нея...

Недей, ти просто приседни до мен...

Загледай се в луната... тя не ни вини.

Послушай вятъра как нежно ни говори...

Звездите радват се, че сме сами,

макар за кратко... всъщност не - завинаги!!!

С душата си аз вечно ще съм твоя!

В сърцето ми единствен ще си ти!

Дори да съм далеч и да съм чужда,

ти ела - до мене приседни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me