uFeel.me
Присъствие
Автор: Neli,  3 юли 2012 г. в 10:22 ч.
прочити: 256
Присъствие         
 
Познаваме се вече доста време.
Свикнах да те виждам всеки ден.
Свикнах с твоята пленителна усмивка,
с пламъка в хубавите ти очи.
 
Свикнах с твоето присъствие.
Понякога не те и забелязвах.
Понякога упреквах себе си в нощта,
но вярвах в силата на любовта.
 
Снощи ти си тръгна без да кажеш дума.
Сърцето ми от болка пареща се сви.
Уплаших се да не би да те загубя,
разбрах,обичам те по-силно от преди.
 
Нужно ми е да те виждам.
Нужно ми е с теб да бъда.
Не ми отнемай радостта.
Подари ми твоето присъствие
и ще настъпи тишина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me