uFeel.me
Присъда
Автор: beibi,  11 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 426
Не казах, сбогом и прости,
не казах,забрави ме ти!
Не казвам и сега,
колко много ме боли,
когато присъдата
над мен произнесе ти.

Във душата ми сняг вали,
от очите ми капят сълзи.
Нощта и тя е без звезди,
когато от мен си тръгна ти.

В живота ми, бе само ти,
заклевам те,където и да си
да гледаш през моите очи
и сняг в душата ти да вали.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me