uFeel.me
Припомни ми как
Автор: Mimonche,  30 януари 2009 г. в 23:02 ч.
прочити: 239

Припомни ми как се правеше любов,

припомни ми как целувах те и чаках,

как очаквах в тъмнината твоя зов,

как прегръщах те, и галех те, и плачех!

Припомни ми как обичах те тогаз,

припомни ми как се вричах и се каех,

как обети изпълнявах аз за нас,

как изпълваше ме с радост и мечтаех!

Припомни ми как щастлива с тебе бях,

припомни ми как те гледах и желаех,

как мечтата с реалността аз слях,

как за мене ти бе всичко и го знаех!

Припомни ми, моля те горещо...

Припомни ми, че забравих аз тоз час

как да бъда себе си...

и вместо в рими,

да мечтая аз на глас!

 

14 септ. 08 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me