uFeel.me
Принцеса
Автор: antoan1antoan,  21 октомври 2010 г. в 07:49 ч.
прочити: 805
Прегръщам те за лека нощ.
И можеш вече да заспиш...
Красиви са звездите в този миг.
Когато срещат се поети.

А пътя утре продължава.
Приятели ще имаш много ти.
Но тази нощ си ти принцесата...
И такава остани!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me