uFeel.me
Принца от мечтите
Автор: Shanka,  7 април 2009 г. в 13:11 ч.
прочити: 399
Чуй – барабаните в сърцето ми забиха,
засвири вятърът в мойте коси,
очите ми за ноти се откриха,
полюшнаха се в танц и две звезди.

Ръцете ми треперят като струни,
кръвта ми цяла в ритъма трепти.
За първи път, за първи път целунах
ей онзи принц от моите мечти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me