uFeel.me
Принадлежност
Автор: Tania,  22 декември 2012 г. в 18:10 ч.
прочити: 222

                     Принадлежност


Той не би вдигнал обсадата, Господи!
Крепостта друг да превземе.
(Да спре след най-дългият Поход.)
И да оскуби сам посятото семе.

Да остави вятър да вее из костите.
И телата смъртта да прегръща.
Аз съм ласката му... и Космоса.
(Господи, не ме гледай смръщено.)

След девет земи в десета
е само седнал да си почине.
Ще утеши сърцето ми клетото.
(След Стъпките му не чакам 
                        друг да премине.)

Принадлежа му! И смисълът.
Дето в живота покълва.

Душа със душата и плът със плътта...
         ... събира само любовна мълния...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me