uFeel.me
Прилив
Автор: zi_Spider,  17 февруари 2010 г. в 00:57 ч.
прочити: 326
Ти беше моя прилив – и мечтите ми и чувствата;
пропиваше се в пясъка в душевния ми плаж.
Усмивката ти беше вдъхновител на изкуството,
а чувствата ти – нашият лиричен, нежен страж.

И после пак обърка се света и ти изстина…
Превъртах само спомени на своя грамофон.
Какво тук значи слънцето, щом всеки ден е зима
и съхне просто пясъка и в него моя стон?

Подай ръка – не ще отмина твоята покана!
Ще те попия, ще се слеем пак в лиричността
на нашата съдба така напук опровергана,
на плажа – в пролетта, във на живота вечността.


2010-02-17

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me