uFeel.me
Прилежно смачкани завивки
Автор: ГАЛЯ,  25 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 484
Прилежно смачкани завивки,
очакващи със трепет изненада,
застинали в любовни чакащи отливки,
какво ли тази вечер им се пада?!...

До някъде щастливи
и примирени в своята съдба,
че верни са слуги на блудница,
а не завивки меки в детски легълца...

И "Ето го!" , "ТОЙ идва!" ,
"Непознат ли е?"... "Не, ТОЙ е ОНЯ..." ,
и пак луната им намигва:
"Изчакайте... познавам го... ТОЙ никога не сваля свойта броня..."

Полу-разсънено изгрява слънце
и чака да ме срещне пак сама,
със стиснала в юмрук любовно зрънце,
със лекичко забита и зарязана в сърцето ми кама...

Лъчи от слънчев изненадан плам:
"Настъпи утрото, а ТОЙ е още там!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me