uFeel.me
Приласкай ме
Автор: datska,  17 ноември 2008 г. в 16:52 ч.
прочити: 608
Търся тайния знак.
Само един поглед ми е достатъчен.
Искам в очите ти да видя пак
любовния копнеж... загадъчен.
Отправям питащ поглед към теб.
Очите ти са по-зелени от всякога.
Очи студени, сякаш са от лед.
Търся погледа топлещ ме някога.
Отвори сърцето си за мен.
Позволи ми да те докосна мое щастие.
Стопли идващия ден.
Приласкай ме в твоите обятия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me