uFeel.me
Прикована в полет
Автор: Naransina,  22 май 2010 г. в 12:31 ч.
прочити: 334
Навън е страшно...
                 и ще става все по-страшно; 
и все за тебе мисля...
                                  Бог ще те опази...! 
Но някъде отвън, върви онази,
с която да се срещнеш е опасно...
Раздиплила косите змиевидни,
се готви за човешка жетва...
И дала си е тежка клетва,
че този път, ще бъде безпощадна...

Навярно се нахраних с тъжни плодове...
Една душа за мене е всемира...
Една душа, навярно ме разбира
във треската, която ме тресе...
Към вярност и любов съм прикована
и само гледам, как в съдба се случвам...
Живота, се опитвам да налучквам...
На кон препуска полъх за промяна...

В молитвите си, те прибрах
               и със ОБИЧАМ, те покрих...
Но пак пълзи по пода страх...
               И пак от себе си, се скрих...
Повтарям си:
                   Не трябва да се влюбя...
Не и сега, не този път!
Ако последно в тебе се изгубя,
дали затваря се кръгът?
Не трябва!
                 Не, не трябва да се влюбя...
Достатъчно е да обичам и до смърт!
Във полет, птицата се не погубва...
Аз в Огъня си, ще горя...!

Изгаряш ме...
                     Гориш ме вътре и отвън
и с тебе все по-силна,
                               все по-цяла ставам.
Намираш ме наяве и насън...
Не трябва да се влюбя! - 
                                        си повтарям...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me