uFeel.me
Приказна фея...
Автор: maioci,  1 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 509

Като приказна фея,

ще ти пея.

Ще те омагьосвам,

без да те докосвам.

На сън ще лудувам

и ще те целувам.

Устните мои ще шептят –

виж сърцата ни, как туптят.

...И нежност ще ти дам!

Знай – няма да те оставя сам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me