uFeel.me
Приказката стара
Автор: Petrova_AHETA,  24 януари 2012 г. в 00:15 ч.
прочити: 243

Ще ти разкажа приказка за любовта,
стара е, не писана от мене.
Ще слушаш в нея за страстта
на двама млади като мен и тебе.

Случайно срещнали се те,
безлични били и различни,
но трепнала струна в тяхното сърце
и усетили, че не са си безразлични.

С желание за близост от далече,
Той търсил я и нежно я желал,
а Тя обикнала го тайно вече,
направила така, че винаги да бъде там...

И пламнала искрата бурно,
обикнали се силно те,
не ги спирало това, че било трудно,
дори това, че били в други светове.

Чета ти приказката стара,
която е за Теб и Мен!
Зная, че душата ти от пламъци изгаря,
за да не остане  в спомен!

Аз много те обичам и толкова ми липсваш!
Така желая да си в моят ден!
Да живеем в приказката стара
и много дълго да сме в този плен!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me