uFeel.me
Приказка
Автор: yoanitka88,  14 юли 2011 г. в 16:01 ч.
прочити: 151
Ще ти разкажа приказка стара,
приказка за измамната любов,
дано тя да те накара,
с мен да не си така суров.

Принцеса в приказен замък живяла,
принцеса с красиви очи.
Тя за ласки и любов мечтала,
за \"принца на своите мечти\".

Един ден в двореца пристигнал
принц с красиви очи.
Той на принцесата сладко намигнал
и тя разбрала - това е \" принца на нейните мечти\".

Принцесата била щастлива,
но щастието оказало се лъжа .
Веднъж тя внезапно открива,
че принца ще избяга с друга жена.

И принцесата в своята кула
стояла с години в тъга
и нито видяла,нито чула
на принца за жестоката съдба. 

Разкаян той се завърнал,
викал и плакал дори,
после в пожар се превърнал
и се проклел в самота да изгори.

И тази приказка ще шепна 
приседнала до тебе всяка нощ.
Ще накарам аз сърцето ти да трепне,
подвластно на приказната мощ.

Може би, тогава ти ще дойдеш,
за прошка ще ме молиш ти,
и като принца ще поискаш,
отново да слеем нашите съдби.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me