uFeel.me
Приказка
Автор: bubulina,  28 юни 2011 г. в 20:17 ч.
прочити: 393
Захвърли срама си на плажа
една жена от “Нощната стража”.
И босонога, със стъпки солени,
нагази дълбоко вълните големи.

Събрал във сърцето си прилив и отлив,
от дълги години останал без покрив,
подпрял зад гърба си ръце уморени,
един мъж търсеше стъпки солени.

Родяна от вятъра, сякаш нарочно,
вълна се надигна нахално-порочно,
понеже жената без сили остана,
прегърна я тъмен и див океана.

Мъжът на брега, намерил следите
Отчаян, самотен, проклинаше дните,
които от нея днес го разделят
и делници сиви света му превземат

Ръка уморена написа на листа
“Обичам те, мила, далечна и чиста!
Роден съм за тебе макар и отдавна,
роден да запълня душата ти празна “

Потънала в тъмното, тихо удобство,
привидно щастлива от сладкото робство,
жената намери лист във бутилка
със сладко-горчива, натрапчива жилка.

Вкусът се разнесе по нейните устни,
потекоха страсти блажени и вкусни,
сърцето й в миг се изпълни с копнеж
за обич, за пламък ... адски горещ!

Надигна се тъмното, дивото чувство,
което създава любовно изкуство.
Протегна Тя длани самотни към Него,
косите й сплетоха страстно вретено.

Горяща, пламтяща, дори благородна
Жената се върна на плажа свободна
Облече срама си и тихо, на пръсти
Към него затича със парещи стъпки

Видял я облечена, румена, знойна,
трептяща, горяща, дори неспокойна,
Мъжът я притегли, с ръце я прегърна,
с очи я съблече, с душа я обгърна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me