uFeel.me
Приказка със край :)
Автор: halfangel,  26 ноември 2011 г. в 18:18 ч.
прочити: 356

Поне за малко ще си мой.

От Злото ще се скрием в мрака.

Ще бъдеш моят принц-герой,

от всички точно теб ще чакам.

Луната ще танцува с нас,

ведно със звездните фенери.

Дъждът внезапен, с плътен бас

прозореца ни ще намери.

А ние, радостни деца,

ще нарисуваме надежди

и тебеширени слънца,

които тайно да поглеждат.

Тъй сгушени, на сутринта,

съдбите си наивно вплели

ще се събудим с песента

на двойка пеперуди бели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me