uFeel.me
Приказка без край
Автор: Mimonche,  13 май 2009 г. в 10:15 ч.
прочити: 253
За миг не искам да съм с тебе,
остани при мене цяла нощ...
Прегръщай ме и гушкай ме до тебе,
целувай ме и питай ме за още...

Нощта е наша… цял съм твой.
В обятията топли се потапям.
Не ми оставяш миг покой,
треперещ във ръцете ти се стапям.

И сутринта, и тя е наша,
ще пием заедно кафе ;)
Хубаво ми е и чак се плаша,
че с тебе ми е толкова добре ;)

Едно едничко имам аз желание -
да бъде тази приказка без край,
да вдишвам сутрин твоето ухание -
без него съм като безумен, знай!

M&N
13.05.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me