uFeel.me
Приказка без край // Mimonche & Richard
Автор: Richard,  15 ноември 2009 г. в 23:56 ч.
прочити: 210
За миг не искам да съм с тебе,
остани при мене цяла нощ ...
Прегръщай ме и гушкай ме до тебе,
целувай ме и питай ме за още ...


Нощта е наша… цял съм твой
В обятията топли се потапям
Не ми оставяш миг покой
Треперещ във ръцете ти се стапям


И сутринта, и тя е наша,
ще пием заедно кафе ;)
Хубаво ми е и чак се плаша,
че с тебе ми е толкова добре ;)


Едно едничко имам аз желание
Да бъде тази приказка без край
Да вдишвам сутрин твоето ухание
Без него съм като безумен знай



М & Н

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me