uFeel.me
Приизгревно
Автор: siqinazora,  13 юли 2013 г. в 14:50 ч.
прочити: 184

Приизгревно

Във моя свят те има,

ти си светла радост,

морето е изписано в очите ти,

дълбоко, цветно, свят неповторим

потънал толкова навътре във сърцето ми.

Приизгревен, със дъх на сол,

със вкус на миди и далечност

ти си във мен, уханен сън,

предчувствие за истинско вълшебство.

Прости ми. Болката ни пареща е пристан.

Сълзите виновност са, облечена в безсмислие.

Отпиваме на глътки любовта си,

във циганското лято на мечтите ни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me