uFeel.me
Прическа
Автор: pavli,  9 март 2010 г. в 13:03 ч.
прочити: 2118
Дъждът примамливо
изкъпа косите ми...
После дъгата и слънцето
се надпреварваха…
да вплетат цветове…
Вятърът разбърка
неспокойни вълни…
И аз благодарих
за чудната прическа!
Най-хубавото - твоите пръсти
разбраха как да ме срешат…

                                    © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me