uFeel.me
Прибираш го до твоето сърце
Автор: Richard,  13 септември 2009 г. в 13:46 ч.
прочити: 212
Неконтролиран взрив
Като Голямата експлозия
Последвал кратък срив,
Тягост, неспокойствие…

Не бе дошъл май края
На този наш куплет
Искра и гръм в безкрая
Ще почнем нов сонет

Вълната ударна пилее
Късчета от мен безчет
И като слънце всяко грее
До теб да бъда аз навред

Ти вдигаш поглед колебливо
Ръце протягаш към едно парче
Сърцето ми във него се е свило
Прибираш го до твоето сърце

06.05.2009

19.00

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me