uFeel.me
При нея се върни
Автор: milgeo,  15 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 817
Не ме търси сред погледи и силуети.
Не ме очаквай да се появя до теб.
Ръцете ни не си представяй вплетени.
Не гледай гълъбите влюбени в небето.
Недей!... Не я ранявай, остани при нея!
Жената, със която преживял си всичко.
Аз знам!
Не! Сигурна съм, че тя
от себе си теб повече обича.
Повярвай ми. Аз знам какво загубвам.
Не питай повече. При нея се върни.
А блясъкът в очите й, когато те посрещне
домът ви като ореол ще озари.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me