uFeel.me
При нея се лекувах
Автор: lepart,  26 март 2011 г. в 16:53 ч.
прочити: 249
Прости,че тази нощ, не те дочаках,
а другата отидох да потърся.
Навярно отново те разплаках,
но от мисли мрачни, трябваше да се отърся.

Прости, че обичам с нея да говоря,
тя слуша,без да ме прекъсва.
Душата си пред нея ще разтворя,
за да й кажа, какво отвътре ме разкъсва.

Прости, че тази нощ с нея бях,
и устните й алени целувах.
За теб не мислех, в прегръдките й спах,
при нея аз от тебе се лекувах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me