uFeel.me
През ръба на непонятното
Автор: NimeriQ,  29 юни 2013 г. в 10:43 ч.
прочити: 343

Прекрачих през ръба на непонятното

и твърде дълго падах. Безтегловна.

Душата ми – пречупено разпятие,

мълчеше в мен. По-тежка от олово.

 

Във граници затварях безграничното.

Измислях обич. Там където няма.

И ден след ден изчезваше момичето,

което бях, преди да се забравя.

 

А с колко вяра. Боже ,с колко вяра

протягах празни длани към небето...

но спомените – както свещ – изгарят,

а ти си само спомен във сърцето ми.

 

И после – прах. И къси полуистини.

На дъното са мрачни всички мисли.

Смъртта е лесна в бялото на листите.

Обичането – трудно като изповед.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me