uFeel.me
През хилядолетията с теб...
Автор: sofia_air,  19 октомври 2011 г. в 05:56 ч.
прочити: 274

/безсънна от обич/

 

Отказва се сънят да спре до мен.

Луната тази нощ с фенер наднича.

Във стаята е светло като ден.

Дълбоко си заспал и равно дишаш.

По скъпите черти с възторг вървя.

Страхувам се мигът да не потъне,

както съдинка в бързата вода...

Ще бдя, ще бдя над теб, докато съмне.

Внезапно ме обгръща топлина.

Очите ти! Тревожни са и питат:

Защо, Любов? Какво ти натежа?

Усмихвам се, а искам да извикам -

Не тръгвай пак, когато зазори!

Боя се да те чакам. Остани си!

Прехапвам устни.

Вънка утрени.

От гъстите треви излитат птици.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me