uFeel.me
През есента....
Автор: kontra56,  2 октомври 2011 г. в 22:18 ч.
прочити: 401
Не вярваш ли? Аз мога-
да си тръгна пак с утринта...
усмивка слагам, по неволя
макар в мене да вали дъжда.

Не вярваш ли? Аз искам
да забравя всеки миг с теб...
прекрачвам прага и се скривам
да има пак преди, но не и след.

Не вярваш ли? Аз мога всичко!
От утре ще се будя все сама...
Едно не мога, да поискам
да ме обикнеш ти през есента.

Не вярваш ли? Аз вече чувствам!
С всяка крачка чувствам студ....
Повярвай ми, че аз си тръгвам
ала помни, че някога била съм тук.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me