uFeel.me
Пресечна точка
Автор: pavli,  14 юни 2009 г. в 22:51 ч.
прочити: 2374
Пресечната точка
между миналото и бъдещето
е моето сърце.
То бие сега.
И под небето опалено
събира чувства и слънца.
Голямо е, но няма място излишно,
за да тежи на мислите...
Повиквано, отритвано и мамено,
то пак е цяло!...
Ти... разбра ли ме?
А болката е само щрих,
изгребана луна и стих...

                                © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me