uFeel.me
Прераждаща се река
Автор: Silviya_Markela,  16 декември 2011 г. в 18:01 ч.
прочити: 369

 

 

Изпаряват водите ми
слънчеви ласки,
политам преродена
в облачни обятия,
връщам се на капки,
възседнала вятъра;
пониквам кремава
от земната твърд,
пчелите целунала
изплитам кошерни пити;
лъжица изпълнила
целувам ти устните.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me