uFeel.me
Прераждане
Автор: rynsuid,  28 ноември 2009 г. в 12:49 ч.
прочити: 371
Наивно живеем във свят непознат,
търсейки мъдрост във тоз кръговрат.
Диша, живее и после кърви,
таз дупка от рана във наш\'те души.

Да, всеки се връща на белият свят
заради грешки предишни,
за да бъде признат, че живял е
безгрешно и събрал мъдростта,
да излекува таз рана
в свойта клета душа.

Но няма мъдрост във любовта,
всички сме равни пред обичта,
глупакът,  мъдрецът и целият свят,
живота си жертва без страх от смъртта.

Душата е вечна, заедно с Любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me