uFeel.me
Пренапиши ме
Автор: Tania,  16 декември 2012 г. в 17:37 ч.
прочити: 218
Пренапиши ме
                          

Сега аз дращя по вратата. Не отваряй…
Нали съм зла и остра. Сърповидна.
На усета тавана се стовари,
върху земята ми… Мечти и старо вино.

Потопа те отнесе. Див и хищен.
И острова ти няма как да стигна.
Платната ми събрани. Но те дишам.
На Думите в жестоката енигма.

Сбери звездичките. Дано остане място.
В сърцето ти все някак да се сгуша.
Не се превърна тиквата в каляска.
Но пък ми стигат устни две.
                                             Оазис в сушата…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me