uFeel.me
Преминах ада
Автор: maggi4ka,  6 април 2012 г. в 12:37 ч.
прочити: 390
Преминах ада... някак между другото...
Не знаех, че самият ти си дявола...
Изгарях от дланта, от погледа...от мисълта за теб...
Изгарях, тръпнех... молех се за още...

Преминах ада - някак между другото...
А всъщност, май дори не го преминах...
Все още потрепервам... и от спомена...
Все още полудявам щом те видя...

Преминах ада... С теб ли го преминах?
Ти - който бе за мене рая?
Ти - който ме направи тъй щастлива...
Ти - който още караш ме да страдам...

Ти - който още ме държиш оплетена,
та даже и не искам да премина!!!
Ти дяволе! Ти който ме завлече на дъното
на най-горещия вулкан и ме остави да загина....

Погубих се - сама... по собствен избор!
Не исках да си тръгна - нямах сили!
А ти с горещите очи опари ме - жигоса ме
захвърли  ми страстта в краката и... си тръгна!!!

Преминах ада - беше страшно,
беше страшно страстно и примамливо!!!
Беше ми добре - нали съм грешница...
Ти с всички сладки грехове ме омагьоса!

Върви си, дяволе  - не идвай даже да ме видиш!
Не идвай \"Да си поговорим\"! Не идвай!
Ти отнемаш ми дъха... Не ти ли стига, че душата ми отне?
И в крайна сметка... \"Да направя по кафе?!\"



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me